Consiliul Județean susține că lucrările de la drumul Pâncota-Buteni sunt în stadiu avansat față de calendarul preconizat

  de - | 6 decembrie 2019, 8:35 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Lucrările avansează pe drumul judetean Pâncota – Buteni, în lungime de 31,3 km, proiect finanțat din fonduri europene.

  „În prezent se lucrează la stratul de balast între Târnova și Pâncota. Pe tronsonul Târnova – Buteni au fost finalizate lucrările de frezare a stratului de asfalt existent și se lucrează la efectuarea lucrărilor de terasament și estetică rutieră pe întregul tronson. Tronsonul Pâncota – Buteni reprezintă lotul II al drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni. Primul lot, Arad – Șiria – Pâncota, în lungime de 29,9 km, se află în faza de contestație”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Tronsonul traversează localitățile Pâncota, Măderat, Târnova, Șilindia, Luguzău, Cuied și Buteni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.