Consiliul Județean pregătește documentația pentru a moderniza drumul județean Bârzava – Nadăș – Tauț

  de Special Arad | 18 august 2020, 6:52 PM | Administraţie

  0

  (foto: funbikecicloturism.blogspot.com)

  Comunicat. În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Arad, consilierii județeni au aprobat promovarea proiectului „Modernizare DJ 708A Bârzava (DN 7)-Nadăș-Tauț”, necesar pentru a întocmi documentația tehnico-economică din fonduri europene.

  „Creăm o legătură modernă între Valea Mureșului și centrul județului, prin care legăm localitățile Tauț și Nadăș cu DN7 și cu localitățile de pe Valea Mureșului. După modernizarea drumului județean Târnova-Tauț, aflat în fază avansată de execuție, și modernizarea tronsonului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, acest proiect deschide noi oportunități de dezvoltare economice și turistice pentru cele două comune, Tauț și Bârzava. Proiectul face parte din viitoarea strategie a Consiliului Județean Arad de modernizare a infrastructurii rutiere”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.