miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean pregătește documentația pentru a moderniza drumul județean Bârzava – Nadăș – Tauț

  de Special Arad | 18 august 2020, 6:52 PM | Administraţie

  0

  (foto: funbikecicloturism.blogspot.com)

  Comunicat. În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Arad, consilierii județeni au aprobat promovarea proiectului „Modernizare DJ 708A Bârzava (DN 7)-Nadăș-Tauț”, necesar pentru a întocmi documentația tehnico-economică din fonduri europene.

  „Creăm o legătură modernă între Valea Mureșului și centrul județului, prin care legăm localitățile Tauț și Nadăș cu DN7 și cu localitățile de pe Valea Mureșului. După modernizarea drumului județean Târnova-Tauț, aflat în fază avansată de execuție, și modernizarea tronsonului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, acest proiect deschide noi oportunități de dezvoltare economice și turistice pentru cele două comune, Tauț și Bârzava. Proiectul face parte din viitoarea strategie a Consiliului Județean Arad de modernizare a infrastructurii rutiere”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.