duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean a lansat o platformă dedicată proiectelor implementate

  de Special Arad | 27 mai 2024, 3:12 PM | Administraţie

  0

  interfața site-ului proiectelearadului.ro

  Comunicat. Consiliul Județean Arad lansează prima platformă de informații publice dedicată proiectelor de investiții ale Consiliului Județean, din fonduri europene, guvernamentale și resursele proprii ale județului.

  Platforma prezintă 41 de proiecte, dintre care 34 europene și 7 naționale, în valoare totală de 1,5 miliarde de euro, câștigate de Consiliul Județean Arad condus de președintele Iustin Cionca.

  Platforma este intitulată „Proiectele Aradului” și este compusă dintr-un site (www.proiectelearadului.ro), o pagină de Facebook (proiectelearadului@cjarad) și o pagină de Instagram, intitulată tot proiectelearadului. Site-ul este finalizat, paginile pe rețelele sociale sunt în curs de actualizare.

  Conceptul privind Proiectele Aradului a fost gândit și implementat pentru toate categoriile de vârstă care accesează mediul on-line, fiind structurat în funcție de sursa de finanțare a proiectelor: fonduri europene, fonduri guvernamentale, proiecte cu finanțate exclusiv locală sau proiecte pentru care sunt accesate credite.

  Informațiile au fost structurate pe mai multe domenii: administraţie publică, educaţie, cultură, energie regenerabilă, infrastructură, sănătate. Totodată, au fost avute în vedere și tipurile de  programe în cadrul cărora administrația județului poate accesa fonduri: granturi see și norvegiene, Programul Interreg România-Ungaria V-a 2014-2020, Programul Interreg România-Ungaria VI-a 2021-2027, PNRR, POAT 2014-2020, POCA 2014-2020, POIM 2014-2020, POR 2014-2020, Program Regional Vest 2021-2027, Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.