luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean Arad oferă cazare pentru 100 de refugiați din Ucraina

  de Special Arad | 1 martie 2022, 4:52 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad oferă cazare pentru 100 de refugiați din Ucraina. Vicepreședintele Ionel Bulbuc a fost mandatat de președintele Iustin Cionca cu gestionarea situației generată de afluxul de refugiați din Ucraina în județul Arad.

  În urma măsurilor luate de vicepreședintele Ionel Bulbuc, Consiliul Județean Arad oferă locuri de cazare la internatul Școlii Speciale „Sfânta Maria”, respectiv în taberele de la Moneasa și Căsoaia. De asemenea, Consiliul Județean centralizează și donațiile primăriilor din județ, dintre care la „prima strigare” au oferit sprijin Primăriile Frumușeni, Pilu și Cermei.

  „Suntem într-un moment dificil pentru oamenii care sunt obligați să își părăsească locuințele pentru a se pune în siguranță. Consiliul Județean Arad a format un grup de lucru pentru a răspunde în timp real oricărei solicitări venite din partea unor asociații sau chiar a refugiaților. Am stabilit un plan de lucru împreună cu ISU și Spitalul Județean, iar un consilier al președintelui Consiliului Județean a plecat înspre Cernăuți cu ajutoare. Ne implicăm și la nivel personal, și la nivel instituțional, în această criză pe care o considerăm o cauză a fiecăruia dintre noi”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.