La Oradea s-au finalizat lucrările la noua Sală Polivalentă, în valoare de peste 24 milioane euro

  de - | 2 April 2022, 10:25 AM | Regional

  0

  (foto: ebihoreanul.ro)

  Sala Polivalentă din Oradea, de peste 5.000 locuri, este aproape gata să primească oaspeţi. Ministrul Dezvoltării, bihoreanul Cseke Attila, a convocat comisia de recepţie a investiţiei, iar Primăria Oradea e pe cale să finalizeze partea care-i revine din proiect. Marea inaugurare a investiţiei va avea loc pe 20 aprilie, cu All Star Game-ul baschetului românesc, informează ebihoreanul.ro.

  „Noua sală de sport polivalentă a fost o prioritate pentru Ministerul Dezvoltării. Susţinem activităţile sportive, evenimentele de care se poate bucura fiecare membru al unei comunităţi şi infrastructura necesară pentru aceste activităţi. Am susţinut această investiţie pentru că ştiu că este importantă pentru orădeni şi bihoreni”, a transmis ministrul Cseke Attila printr-un comunicat.

  Amintim că proiectul a fost finanţat în cea mai mare măsură de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii, care a ridicat clădirea în sine şi a dotat-o, investiţia fiind de peste 24 milioane de euro.

  Sursa: ebihoreanul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.