duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Consiliul Județean a înmânat diplome elevilor care au luat 10 la Evaluarea Națională

  de Special Arad | 24 iunie 2020, 1:10 PM | Educaţie

  0

  Cei cinci elevi din municipiul Arad care au reușit performanța să obțină media 10 la Evaluarea Națională au fost răsplătiți cu câte o diplomă intitulată „Arădeni cu care ne mândrim”, din partea Consiliului Județean Arad.

  Amalia Timofte, Andrei Bodrogean, Andreea Maria Incicău, Biriș Bogdan şi Robert Michael Giosu au fost invitați la sediul CJA unde vicepreședintele Sergiu Bîlcea a fost cel care le-a înmânat diplomele. Acesta a ținut să-i felicite și pe profesorii şi părinţii lor, pentru îndrumare și sprijin.

  „A fost un final de an şcolar greu, care a solicitat şi elevii şi părinţii. În aceste condiţii diferite, trebuie cu atât mai mult să apreciem performanţa elevilor arădeni care au primit nota 10. Este important să le arătăm, în numele comunităţii noastre, că îi apreciem şi îi considerăm un exemplu. Cred că dezvoltarea unui oraş pleacă de la oameni competenţi, de la oameni care muncesc şi care obţin rezultate. Cei cinci tineri sunt un exemplu pentru toţi arădenii, îmi doresc să le transmitem că suntem mândri de ei şi de performanţa lor”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.