Consilierii locali, întruniți în ședință de îndată. Au votat alocarea a 1,3 milioane de lei pentru materiale sanitare și dezinfectanți

  de Special Arad | 12 martie 2020, 1:36 PM | Administraţie | Coronavirus

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Joi, 13 martie 2020, Consiliul Local al Municipiului Arad a fost convocat în ședință publică extraordinară de îndată. Cu această ocazie a fost aprobată suma de 1,3 milioane de lei destinată achiziționării materialelor sanitare de protecție (măști, mănuși chirurgicale) și dezinfectanților pentru mâini și suprafețe, în vederea limitării contagiozității virusului SARS-CoV-2 la nivelul municipiului Arad. Totodată s-a hotărât ca atribuirea contractului de furnizare a materialelor necesare să se facă prin procedura de negociere fără publicarea unui anunț, iar contractul de furnizare să se încheie pentru o perioadă de trei luni.

  În Arad avem până în acest moment 6 cazuri confirmate cu coronavirus. Vorbim despre cetățeni care au venit în țară prin vama Nădlac, iar analizele au confirmat că sunt contaminați. În acest moment nu se mai află în Arad. Pentru că întotdeauna am considerat că siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă, am alocat sumele necesare achiziționării de dezinfectanți, măști și mănuși, nu doar pentru funcționarii noștri, dar și pentru cetățenii care sunt obligați în această perioadă să interacționeze cu instituțiile noastre. În acest scop am alocat azi 1,3 milioane de lei, bani din fondul de rezervă. Dacă vor mai fi necesare și alte sume vom apela la alocările bugetare pentru activități culturale si sportive și numai în ultimă instanță vom lua bani de la dezvoltare și investiții, pentru că orașul acesta trebuie să se dezvolte. Sunt convins că nu se va ajunge acolo, dar trebuie să fim preventivi pornind de la ceea ce am spus mai devreme: siguranța arădenilor și sănătatea lor este cea mai importantă!”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu inteleg ca sumele le sunt destinate lor nu pulimii: ”… am alocat sumele necesare achiziționării de dezinfectanți, măști și mănuși, nu doar pentru funcționarii noștri, dar și pentru cetățenii care sunt obligați în această perioadă să interacționeze cu instituțiile noastre.”
   Banii sunt astfel pentru functionari si pentru prostanii care intra in contact cu functionarii, adica tot pentru functionari.
   Banii sunt ai nostrii.
   Banii se vor cheltui, foarte dibace, fara nicio procedura.
   Dincolo de atitudinea superioara a inganfatului de tot rahatul, alesul neales, ne mai tranteste, fiindca-i campanie electorala, ca el moare de grija noastra: ”Pentru că întotdeauna am considerat că siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă ….”
   Daca punem capa la cap ghilimele astea vedem si mostra de logica arbitrara, suverana, medievala, opaca specifica bolnavilor psihici, sociopatilor aflti in pozitii de forta si fara nimeni in jurul lor care sa le aminteasca pentru dreacu sunt ei acolo: ”Pentru că întotdeauna am considerat că siguranța și sănătatea cetățenilor este cea mai importantă, am alocat sumele necesare achiziționării de dezinfectanți, măști și mănuși, nu doar pentru funcționarii noștri, dar și pentru cetățenii care sunt obligați în această perioadă să interacționeze cu instituțiile noastre.”
   In traducere:
   de grija pulimii ne dotam pe noi, nu pe prosti, cu substante dar, bineinteles, pe banii prostilor, ocazie prin care vom arata pulimii cata grija avem de ei. Avem grija de pulime ca sa nu ajunga jegosii si imputitii de cetateni sa ne infecteze pe noi.
   Si ipochimenul asta este o mare speranta a votantului iberal si primul pe lista la parlamentare.
   Mie mi se pare ca nu are ce cauta acolo! Nu are ce cauta un cacanar din asta in parlament. Nu se poate sa fim de acord ca un jeg de asta sa se numeasca delegatul nostru, imputernicitul nostru, reprezentantul nostru!
   Dar pentru ca PNL (la fel ca toate celelalte partide) nu depinde de ce vrem noi, nu-l va schimba si ni-l va baga noua pe gat pentru un mandat de maxima imbuibeala de 4 ani, cu pensii si o gramada de alte privilegii.
   Ori noi suntem prosti (asa cum ne si numesc: prostime, pulime, gloata) ori … De fapt sistemul electoral pe liste blocate de partid ne face, vrem nu vrem, prosti si pe ei jmekeri!
   Care este difeenta intre atitudinea acestui nenic tupeist si redus si pesedei? Cu ce-s mai buni? Acelasi rahat!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.