luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consilierii județeni au votat indicatorii tehnico-economici pentru DJ 709A

  de Special Arad | 22 septembrie 2021, 5:19 PM | Administraţie

  0

  Comnicat. Un nou pas pentru modernizarea drumului județean DJ 709A Mâsca – Măderat – Arăneag, drum în lungime de 11 km și 687 m. Urmare a finalizării proiectului tehnic de execuție, consilierii județeni au aprobat noii indicatori tehnico-economici.

  „Realizăm această documentație în regim de urgență, pentru că vorbim despre un drum de interes județean, pe care dorim să îl depunem spre finanțare prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny». Acest drum este de o importanță maximă pentru locuitorii din Măderat, Agrișul Mare, Arăneag și Căsoaia și, de asemenea, poate impulsiona turismul zonal. Modernizarea acestui tronson de drum este completată de alte trei proiecte: Arad – Şiria – Pâncota, Pâncota – Măderat – Târnova – Buteni, aflate în derulare, respectiv Târnova – Tauţ, finalizat în anul 2020 din fonduri proprii”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

  Valoare estimată a investiției este de aproximativ 36 de milioane de lei. Durata estimată de execuție este de 22 luni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.