Conferința Națională „Românii – între tradiție și modernitate de-a lungul timpului”, la CJA

  de Special Arad | 23 November 2021, 6:39 PM | Cultură

  0

  Vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00, Sala „Vasile Goldiș” din cadrul Consiliului Județean Arad va găzdui Conferința Națională dedicată Zilei Naționale a României „Românii – între tradiție și modernitate de-a lungul timpului”.

  Evenimentul este organizat de către Instituția Prefectului Arad, Consiliul Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Arhiepiscopia Aradului, Centrul Cultural Județean Arad, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, Complexul Muzeal Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad și Asociația „Ștefan Cicio Pop”.

  Valoroși colaboratori de o înaltă ținută academică, personalități marcante ale culturii, academicieni, profesori universitari și cercetători de prestigiu își propun să evidenţieze diverse aspecte referitoare la continuitate și modernitate în domeniul economic, politic, social, cultural, arhitectonic, edilitar, demografic, fenomenul de urbanizare și alte domenii ale istoriei românilor.

  Conferinţa națională „Românii – între tradiție și modernitate de-a lungul timpului” se va desfășura în format hibrid, online și cu prezență fizică, accesul realizându-se cu respectarea măsurilor și regulilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2 în vigoare: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.