miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Conducerea Spitalului Județean Arad ne-a răspuns întrebărilor puse în articolul legat de decesul pacientei de la Municipal

  de Lucian Dănilă | 6 aprilie 2020, 5:04 PM | Coronavirus | Știri Arad

  2

  Am scris în această dimineață un articol legat de decesul unei paciente de la Spitalul Municipal. Articolul a apărut în urma postărilor făcute de Elena Popescu, o doamnă care se afla în același salon cu decedata.

  Conducerea Spitalului Județean ne-a trimis răspunsurile la cele două întrebări, răspunsuri pe care le puteți citi mai jos:

  „De ce nu a fost mutată pacienta pe Terapie Intensivă (ATI) dacă s-a simțit atât de rău?

  Conducerea  Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a luat act de cele relatate de dumneavoastră și a dispus o anchetă internă pentru a afla exact ceea ce s-a întâmplat.

  De ce persoanele confirmate pozitiv cu COVID-19 sunt internate în același salon cu cele care sunt doar suspecte?

  Menționăm faptul că pacienții suspecți de COVID-19 sunt internați în saloane separate de pacienții confirmați cu acest virus. Toate pacientele din salonul respectiv erau testate însă medicii așteptau rezultatele testelor”.

  Între timp ne-a apelat Elena Popescu și ne-a relatat următoarele:

  „Nici acum nu mi-au sosit rezultatele la testul pentru coronavirus. Cineva din familia mea s-a interesat și este negativ, deși eu nu am fost informată. Dacă testul va fi într-adevăr negativ, iar peste câteva zile când mi se va face un alt test acela va ieși pozitiv, voi da în judecată Spitalul Județean Arad pentru neglijență pentru că sigur am contactat virusul din cauza neglijenței lor”, ne spune Elena Popescu.

  CITEȘTE CU CLICK PE TITLUL DE MAI JOS:

  Acuze grave la Spitalul Municipal:

  „Au lăsat-o pe doamna Emilia să moară. Nici un medic nu a fost pe la ea!” Conducerea spitalului neagă acuzele

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dragii mei romani!! Suntem in mare pericol, ne canibalizam, prin indiferenta fata de semeni, suntem brute, sălbatici! Observați, va rog, pacienți bolnavi, internați, sunt abandonați in spital, la Arad, medicul militar asimptomatic, este tarat de către jandarmi, spre internare obligatorie!! Din casa unde se izolase, singur, protejându-și familia și pe alții!! Are și dosar penal! Pt zădărnicire!! Dnule ministru tătar, Dnule vela, dumneata ești pierdut pe acolo, ai căzut cu avionul, ce faceți oamenilor??!! Ba nu, indivizilor ai Rasei umane!! Nu ne omoară pandemia, ne omorâți voi! Prin iraționalitatea acțiunilor de sub conducerea voastră!Dnilor autorități ale statului, Sunteți ca un conducator, in trafic, el fiind in coma! Sunteți in coma, stimabililor, ieșiți din trafic! Ne accidentați pe toți, și pe voi! Dar pe noi, ce aveți cu noi?? nu vrem sa va stam in cale, dar lăsați calea liberă!! Dnule tătar mergi și operează, poate ai acolo har, dar ministru ești catastrofa! Nu sa te plimbi ca pasarea năucă trebuie, ci prin telefon, mes, video telefonie ttebuie sa Cunoști și sa cercetezi fiecare spital! Îți pierzi timpul prin helicoptere, despre vela , ce sa vorbim, el are avionciclu, precum biciclu, Trimite ți in fiecare spital trei delegați care in fata ta sa discute , sa verifice spitalele, sa cercetează, aplica metoda lui cuza, dar inmultindu-ți mâinile prin trimișii tai cinstiti care sa ți prezinte pe viu, câte trei ore in fiecare spital, asa vei cunoaște situația reala, altfel te lași mințit!! Vrei , îți place sa fii PRost!!? Mi-ai sters postările mele din adresa ta de email, dar acum , ca tot te-ai ales ministru, suporta, dacă nu ti a plăcut să-ți faci ceea ce poate știai, bine. Suporta sa ți se arate calea, Pt ca pe tine Te a lovit la cap coroana de ministru! Chiar ești de plâns, șef nu ai, Orbán, un specialist cinstit poate simplu ca este cu discernământul abolit, vela , este precum numele, iohanis s a ales și acum in liniștea palatului sau se expune la lampa cu uv, alta nici nu poate, dar din fizica lui de clasa 7 , nu știe ca razele uv sunt cauzatoare de cancer!?? Așa ca Doctore ești singur in “talcioc”! Daaar poți dovedi dacă te aduni, ieși din coma, stai in birou, Trimite ți reprezentanți, câte 3 , plus un SRI-ist, poate nu fac blat cu conducerile spitalelor, stai la comanda in biroul tău, și ia de pe harta, spital după spital! Așa o sa dovedești și poate scapi și rămâi și negativ! Sfatul unei băbuțe, ce urmărește evenimentele, dar nu are alt instrument decât cu mintea limpede sa va expun cum se vede din libertate, fără înregimentare politica!! Și acum, in loc sa faceți sa practicați meserie, va bântuie politica, in loc sa va conducă empatia fata de om, de bolnav!! Succes, Dumnezeu sa va lumineze mințile intrate in coma!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.