Conducerea clubului UTA îl susține pe Gyuszi Balint în conflictul creat cu Concordia

  de Lucian Dănilă | 25 November 2019, 7:39 PM | Sport

  0

  Conducerea clubului UTA a remis un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care își arată sprijinul pentru antrenorul Gyuszi Balint în conflictul creat în presă cu cei de la Concordia Chiajna.

  „Vizavi de conflictul creat în presă de clubul Concordia Chiajna prin răspunsurile la conferința de presă a antrenorului nostru, confirmăm că toate afirmațiile domnului Laszlo Balint sunt reale și exacte. Mai departe, nu dorim să intrăm în polemici sau într-un război al declarațiilor ironice, nereale, tipice…

  Invităm publicul să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a încuraja echipa care suntem siguri că va aborda jocul ca pe toate celelalte, cu o atitudine specifică UTA-ei, chiar și în condițiile ritmului infernal din această perioadă.

  Pentru noi doar UTA contează!”, se arată în comunicatul remis și semnat de conducerea clubului UTA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.