Condamnare de 9 ani pentru fostul primar Radu Mazăre! Este dat în urmărire internațională

  de - | 8 februarie 2019, 8:09 AM | Naţional

  0

  Radu Mazare a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor de plaje. În prima instanță, fostul primar al orașului Constanța primise „doar”4 ani de închisoare cu suspendare.

  Așa cum se știe, Radu Mazăre se află de câțiva ani în Madagascar, ceea ce face dificilă punerea în executare a sentinței. Nu există tratat de extrădare între statul român și statul Madagascar.

  Procesul a durat nu mai puțin de 11 ani, iar sentința fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, pune punct unuia din cele mai vechi dosare din justiția românească. Procesul retrocedărilor de la malul mării i-a adus fostului primar al Constanței patru ani de închisoare cu suspendare în primă instanță.

  Radu Mazăre este, în prezent, dat în urmărire internațională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.