sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Concurs | Special Arad te trimite la Festivalul Internațional de operă și muzică clasică „Hunedoara Lirică”!

  de Special Arad | 12 iulie 2017, 3:33 PM | Recomandările editorilor | Special

  0

  Festivalul „Hunedoara Lirică” înlocuiește fostul eveniment „Opera Nights” și, timp de șase zile (16 – 21 iulie), la Castelul Corvinilor din Hunedoara, la Teatrul de Artă Deva, la Teatrul Dramatic „I. D. Sîrbu” Petroșani și la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, vor fi pe scenă dirijori și cântăreți celebri din 17 țări. 

  Special Arad pune la dispoziție 3 abonamente (fiecare valabil pentru două persoane) celor care răspund corect la întrebarea:

  •  Cum se numea evenimentul înainte de a deveni „Hunedoara lirică”?

  Participanții la concurs vor răspunde la întrebarea de mai sus într-un comentariu pe această pagină până în data de 15 iulie, ora 15:00, menționând numele complet, așa cum figurează în cartea de identitate, și o adresă de mail pe care pot fi contactați (adresa e-mail nu va fi făcută publică).

  Câștigătorii vor fi extrași prin random.org și anunțați sâmbătă (15 iulie), după ora 15:15.

  Pentru detalii sunați la numărul de telefon 0742.394.369.

  festivalul hunedoara lirica

  „Hunedoara Lirică” aduce pe scenele din Petroșani, Deva și Hunedoara nume importante ale operei mondiale. În perioada 16 – 21 iulie vor fi programate șapte spectacole organizate în curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara, în curtea interioară a palatului Magna Curia din Deva și sălile teatrelor din Deva și Petroșani. Este pentru prima dată când un festival de operă programează o reprezentație în Valea Jiului.

  biblioteca1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.