Concurs de infracțiuni la Sântana

  de Special Arad | 7 noiembrie 2018, 3:40 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii orașului Sântana cercetează un bărbat pentru concurs de infracțiuni.

  Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 39 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Sântana. La solicitarea polițiștilor, bărbatul a prezentat copia unui permis de conducere, eliberat de autoritățile maghiare.

  În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere, iar cel prezentat este unul fals, figurând pe numele unei alte persoane, fiind urmărit și de autoritățile italiene.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunior de conducere fără permis de conducere și uz de fals.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.