Concurs de Halloween la Colegiul Național „Moise Nicoară” | Foto

  de - | 2 noiembrie 2019, 4:05 PM | Contributors | Educaţie

  1

  Personaje de basm, zâne, prinți și prințese, vrăjitoare și vampiri, cu toții și-au dat întâlnire vineri, 1 noiembrie, în sala festivă a Colegiului Național „Moise Nicoară”, unde a avut loc renumita serbare de Halloween, aflată deja la ediția a 17-a.

  Acest eveniment este deja o tradiție pentru colectivul colegiului și un mediu propice pentru elevii liceului de a se simți bine, de a-și expune talentele și de a socializa. Pe lângă prestigiul și rezultatele remarcabile, profesorii acestui colegiu se axează și pe dezvoltarea elevilor si promovarea înclinațiilor spre toate domeniile.

  Ca în fiecare an, evenimentul a fost organizat și coordonat de d-na. prof. Simona Krämer, împreună cu catedra de limba engleză.

  Probele evenimentului au fost: proba dovlecilor, parada costumelor și proba costumelor pe perechi, în care fiecare a încercat să-și pună mai bine în evidență creativitatea, spontaneitatea și carisma.

  Până ce juriul (format din: d-na prof. Lavinia Pîrv, d-na prof. Mihaela Motorca, Patrick Morari – XIID și Alexia Mănescu – X E) a deliberat caștigătorii, sarcina lor nefiind deloc una ușoară, am avut parte si de momente artistice care au încântat publicul. Cei care au performat pe scenă au fost: Ana Maria Cojocăreanu (XIID), Simina Simion (VI A), Karina Per (VII C) / Darian Ciupuligă și Radu Preda (X D).

  La finalul serii a sosit și momentul așteptat cu sufletul la gură de toți elevii participanți, desemnarea premiilor. Cei care s-au făcut remarcați sunt:

  PROBA DOVLECILOR:

  Premiul I: Ioana Mustață (VII C);
  Premiul II: Darius Marinoff (V C);
  Premiul III: Cristina Mărienuțiu (VI A);

  PARADA COSTUMELOR:

  Premiul I:  Carla Buzna (VI A);
  Premiul II: Amanda Muscă (VI A);
  Premiul III:  Maria Mizgan (V C);

  PROBA COSTUMELOR PE PERECHI:

  Premiul I: Oana Stan și Adnana Bălțat (VII C);
  Premiul II: Natalia Sircuța și Tudor Melinte (V A);
  Premiul III:  Iulia Balaș-Timar și  Mara Varodi (V C);

  Tot evenimentul a fost prezentat de elevii colegiului: Beatrice Arman, Laura Gubavu (XII D), Andrei Gabor (XI B) și Alexis Herman (IX A).

  Felicitări tuturor pentru participare! Felicitări pentru organizarea unui eveniment reușit care a umplut sala festivă a colegiului cu persoane de toate vârstele!

  Articol realizat de:
  Alexandra Jichița – XII D
  Oana Masichevici – XII D

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.