sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Concurs de CrossFit în Arad! Acesta îmbină halterele, gimnastica și atletismul

  de Dan Lazăr | 19 februarie 2020, 11:46 PM | Sport

  0

  Sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 09.00, atleți din diferite colțuri ale României se vor înfrunta în prima ediție a concursului „CrossFit Arad Affiliated Cup”, organizat de Asociația Sportivă CrossArad.

  Evenimentul va avea loc în cadrul centrului comercial Boul Roșu din Arad și este a doua întrecere de anvergură din acest sport în orașul nostru. În urma cu șapte luni, și anume în luna iunie a anului precedent, în Piața „Avram Iancu” s-a desfășurat etapa locală a Transylvania Throwdown.

  Sunt așteptați peste 60 de sportivi, care vor concura în cele 4 categorii. Competiția va avea trei probe distincte în care se vor evalua abilități fizice precum: putere, forță, viteză, precizie sau agilitate.

  86638841 708556776343353 6156137987278110720 n

  „În cadrul antrenamentelor, atleții vor efectua exerciții dintr-o mare varietate de sporturi și metode de formare. Încercările vor fi atent alese, iar astfel participanții își vor putea măsura capacitatea de efort, pregătirea fizică generală, precum și iscusințele specifice sportului de haltere sau gimnastică”, spun organizatorii.

  CrossFitul este cel mai nou tip de mişcare care se bazează pe elemente din mai multe sporturi, precum haltere, gimnastică şi atletism, practicate la intensitate ridicată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.