Concurs de ciclism, treasure hunt, tiroliană, plimbări cu trăsura… tot tacâmul, la Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 9:12 AM | Știri Arad

  0

  Iubitorii de activități în aer liber sunt invitați sâmbătă, 8 iunie, să participe la Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului, unde organizatorii îi așteaptă cu o serie de concursuri, dar și cu merinde gustoase. Intrarea la eveniment este liberă.

  „Dacă aveți planuri pentru data de 8 iunie, amânați-le, pentru că sărbătorim Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului 2019 și am pregătit activități pentru toate vârstele. Vom avea concursuri pentru copii și adolescenți (ciclism, orientare turistică, treasure hunt), dar nici adulții nu vor fi neglijați: tiroliană, tir cu arcul, plimbări cu trăsura, expoziție foto, activități cercetășești, ateliere și expoziții ale artiștilor locali și alte surprize.
  Ne vom putea înviora cu o cafea bună și ne vom putea potoli setea cu ceva răcoritor. Iar când vine vorba de mâncare…ei bine, de data asta vom avea parte de ceva tradițional: plăcinte specifice județului Arad și mâncare gătită la ceaune.
  După ora 17:00 vom avea parte de o experiență de neuitat în cadrul Festivalului Luminii, așa cum ne-au obișnuit deja cercetașii și în alți ani.
  Înscrierile la concursurile de ciclism și orientare turistică se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 10:00, iar pentru concursul de treasure hunt vă puteți înscrie folosind următorul link: https://www.facebook.com/events/2246976618721067/
  Intrarea este liberă, dar vă recomandăm să veniți cu bicicletele și mai ales cu voie bună.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.