joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Concurs de cățărat pentru copii și proiecție de documentar în amintirea alpinistului Zsolt Török, la Teba

  de Special Arad | 20 septembrie 2022, 8:46 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Un eveniment care va avea loc în 29 septembrie, ziua în care cunoscutul alpinist arădean ar fi împlinit 49 de ani. Un eveniment creat pentru cei care l-au iubit și respectat pe alpinistul care a făcut România celebră în lumea întreagă.

  Locația: Sala de cățărat de pe strada Mucius Scaevola nr. 60 (în incinta fostei fabrici TEBA).

  Evenimentele, organizate de  echipa de la One Move Arad, vor începe de la ora 17:00 cu un concurs de cățărat pentru copii. Sunt așteptați să se înscrie toți cei care vor să-și încerce agilitatea pe peretele de cățărat, iar câștigătorii vor fi recompensați cu premii.

  Înscrierea se poate face la telefon: 0757 024 438 sau direct pe acest link. Taxa de înscriere este de 40 lei.

  Punctul forte al serii va fi vizionarea filmului „Maratonul marilor pereți”, un documentar despre expediția echipei formată din Zsolt Török, János Török și Minerva Vincze care, în perioada iunie-septembrie 2011, au escaladat cei mai faimoși pereți europeni.

  Cei care vor să și-l amintească pe Zsolt,  să-l revadă ca protagonist în film și  să împărtășească amintirile cu el, sunt așteptați de la ora 19, tot în incinta sălii de cățărat.

  Intrarea la film este gratuită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.