duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O femeie, medic veterinar, a fost înjunghiată după ce a încercat să-și oprească concubinul să se sinucidă. Este în stare gravă la Spitalul din Iași

  de Special Arad | 2 august 2023, 1:29 PM | Naţional

  0

  O femeie de 48 de ani din judeţul Iaşi, medic veterinar, a fost înjunghiată cu un cuţit de către concubinul ei, fiind rănită grav, informează News.ro. Bărbatul a murit, după ce s-a spânzurat şi a încercat să îşi dea foc.

  Incidentul s-a petrecut în localitatea ieşeană Miroslava, iar vecinii susţin că relaţia celor doi era una agitată, cu multe certuri. Femeia este medic veterinar.

  Marţi dimineaţă, bărbatul s-a dus sub un copac să se spânzure, fiind oprit de femeie să recurgă la acest gest.

  În acel moment, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Ulterior, bărbatul s-a spânzurat.

  „A fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, a intervenit şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Un bărbat de 40 ani s-a spânzurat şi a fost găsit decedat. Femeia este în şoc hemoragic, a necesitat intubaţie oro-traheală şi ventilaţie mecanică. A fost transportată în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.