Concertul Pop & Rock Simfonic se mută la Ștrandul Neptun! Invitați: Nelu Slev și Sur Austru

  de [email protected] | 18 iunie 2019, 1:01 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Concertul Pop & Rock Simfonic al Filarmonicii de Stat Arad nu va avea loc în acest an – sau, mai exact, în această lună – în Cetatea Aradului, așa cum au fost obișnuiți arădenii cu acest eveniment, ci la Ștrandul Neptun, în zona bazinelor. Concertul va avea loc vinerea aceasta, pe 21 iunie, de la ora 19, iar intrarea va fi liberă.

  Vor urca pe scenă Orchestra simfonică și corul academic a Filarmonicii de Stat Arad, Nelu Slev și trupa Sur Austru, aceasta din urmă fiind continuarea muzicală și lirică a formației Negură Bunget, având în componență membri care au activat în diverse etape ale acestei formații, alături de muzicieni care activează în trupele Grimegod sau Kultika (Ștefan Zaharescu – vocal, Tibor Kati – vocal/chitară/keyboards, Corodan Ovidiu – bas, Petrică Ionuțescu – instrumente tradiționale, Mihai Florea – chitară, Ionuț Cadariu – flaut, Nădăban Sergiu – tobe).

  Dirijorul va fi italianul Giuseppe Carannante, iar dirijorul corului Robert Daniel Rădoiaș.

  Intrarea va fi liberă începând cu ora 17:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.