Concertul de Revelion restricționează circulația în centrul municipiului

  de Special Arad | 30 December 2021, 5:15 PM | Știri Arad

  0

  În vederea desfășurării în condiții de siguranță a concertului de Revelion din P-ța Primăriei și a focului de artificii, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat anumite restricții rutiere pentru vehicule și tramvaie pe B-dul Revoluției în zilele de 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

  Astfel, pe sensul de circulație Teatrul Clasic Ioan Slavici – Podgoria, tronsonul cuprins între str. A.D. Xenopol și str. Romul Veliciu, traficul rutier va fi restricționat începând cu data de 31 decembrie 2021, ora 8:00 până în data de 1 ianuarie 2022 ora 1:00. Suplimentar, pe același tronson, dar începând cu ora 20:00 va fi restricționată și circulația tramvaielor.

  Pe sensul de circulație Podgoria – Teatrul Clasic Ioan Slavici, tronsonul cuprins între str. Crișan și str. Horia, restricțiile rutiere se impun numai de la ora 20:00. Vehiculele care vin pe str. Episcopiei vor fi obligate să vireze stânga pe str. Horia.

  Pe B-dul Vasile Milea, tronsonul cuprins între str. A. D. Xenopol și str. Nicolae Bălcescu traficul rutier va fi restricționat în noaptea dintre ani numai între orele 23:30 – 01:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.