miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Concert simfonic în aer liber, „La băncuțe”

  de Special Arad | 7 iulie 2021, 8:15 PM | Cultură

  0

  Primăria Municipiului Arad, cu sprijinul Filarmonicii arădene, organizează vineri seara un concert în aer liber, în zona din Parcul Eminescu amenajată recent, care a primit denumirea „La băncuțe”.

  Organizatorii propun publicului un moment muzical care să inspire emoţie și reflecţie şi să comunice armonie și relaxare.

  „Ne propunem să oferim arădenilor momente frumoase, în seri de vară. Vineri, cu începere de la ora 20.00, soliștii Filarmonicii arădene vor susține un program muzical de divertisment, de aproximativ jumătate de oră. Este bine știut că dintotdeauna Parcul Eminescu a fost un punct de întâlnire al melomanilor arădeni care veneau aici pentru a se bucura de concertele de pe esplanadă. Prin această inițiativă încercăm se recreăm atmosfera de odinioară, prin organizarea săptămânală a unor întâlniri muzicale de acest fel”, a afirmat viceprimarul Lazăr Faur.

  „Este un eveniment deosebit care onorează Filarmonica arădeană. Vom pregăti un program de divertisment adaptat acestui gen de întâlniri în aer liber. Invităm așadar publicul meloman, în Parcul Eminescu, «La băncuțe»”, a declarat managerul Filarmonicii Arad, Doru Orban.

  Accesul publicului la eveniment este gratuit.

  Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.