Concert excepțional la Sinagoga Neologă, prilejuit de aniversarea a 180 de ani de funcționare

  de Lucian Valeriu | 29 aprilie 2014, 8:52 AM | Știri Arad

  0

  Cu ocazia aniversării a 180 de ani de funcţionare a Sinagogii Neologe, Comunitatea Evreilor din Arad invită arădenii la o manifestare omagială care va avea loc în Sinagoga de pe Str.Tribunul Dobra nr.10, în ziua de miercuri, 30 aprilie, 2014, începând cu ora 18:00. Vom avea plăcerea să-l ascultăm din nou pe prim-cantorul Sinagogii Mari din Viena, SHMUEL BARZILAI. Pentru confirmari sunati la secretariat: 0257-281.310.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.