luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Concediu forțat pentru minerii și energeticienii de la Complexul Energetic Oltenia

  de Special Arad | 22 decembrie 2014, 12:28 PM | Naţional

  0

  Minerii şi energeticienii din Oltenia sunt de astăzi în concendiu forţat. Cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic vor fi liberi până pe 5 ianuarie 2015, având în vedere că în depozitele termocentralelor şi la cariere există suficient cărbune, relatează Digi24.ro.

  În această perioadă conducerea Complexului Energetic Oltenia va face reduceri substanțiale de cheltuieli cu angajații deoarece nu va mai plăti transportul, masa caldă și alte costuri necesare desfășurării activității. În schimb, salariile vor fi aceleași. Toată activitatea, cu excepția producției de electricitate va fi întreruptă. Vor mai veni la serviciu câteva sute de persoane, care vor lucra în schimburi și vor asigura livrarea de cărbune și supravegherea instalațiilor și a echipamentelor.

  Înainte de a intra în concediu forțat de Sărbători, angajaţii au primit câte o primă în valoare de 700 de lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.