„Comunitatea arădeană sprijină performanța”. Evenimentul care se dorește a deveni unul anual (FOTO)

  de Special Arad | 7 noiembrie 2016, 11:52 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Asociaţia Sfântul Martin din Arad a organizat vineri, 4 noiembrie 2016, în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, o acţiune filantropică de promovare şi de susţinere a excelenţei în rândurile tineretului din Arad, intitulată „Comunitatea arădeană sprijină performanța”.Evenimentul a constat în premierea performanţelor elevilor la învăţătură, în arte, în sport şi, în general, în orice domeniu al cunoaşterii şi acţiunii umane în care s-a realizat performanţă reală.

  Premiile au constat în bani, cărţi, suveniruri, diplome de merit, burse de studiu şi participarea în vara viitoare la o tabără. Fondul total de premiere a fost de aproximativ 11.000 de euro, astfel că fiecare premiant a primit 400 de lei, iar în cazul echipelor si trupelor performere fiecare membru a fost premiat cu 200 de lei. De asemenea, fiecare premiant va beneficia și de o intrare gratuită la o sală modernă de fitness, cu bazin de înot.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.