marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Cadar: „PSD pune în pericol investițiile care modernizează România”

  de - | 24 iunie 2021, 3:31 PM | Comunicate contra cost

  0

  Moțiunea de cenzură depusă de PSD are ca scop blocarea reformelor și a investițiilor, consideră Răzvan Cadar, secretarul general al PNL Arad.

  „România care se modernizează este un pericol pentru PSD. Acest partid se simte amenințat de integrarea europeană, de dezvoltare, de modernizare, are nevoie de un electorat captiv și ușor de manipulat. Moțiunea de cenzură depusă de PSD atacă reformele de modernizare și Planul Național de Redresare și Reziliență. Folosind informații false, expresii populiste și un naționalism expirat, PSD încearcă să sperie românii pentru a obține un folos politic. Noi credem că avem acum o mare oportunitate să realizăm reforme care să ne permită instituții mai eficiente, o viață mai bună pentru români, o economie puternică și capabilă să ofere șanse pentru tineri, nu reforme impuse de alții. Noi ne bazăm pe investițiile care vor veni din partea UE în următorii ani, probabil cel mai mare program de investiții și modernizare pe care l-a avut România, în valoare de peste 29 de miliarde de euro. Moțiunea de cenzură depusă de PSD arată că acest partid este incompatibil cu modernizarea și dezvoltarea, vrea să țină România în loc sau chiar să ne întoarcă în timp. Această moțiune ne arată cât de nociv este PSD pentru România și motivul pentru care trebuie să avem o guvernare de dreapta”, a spus Răzvan Cadar.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.