miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  COMUNICAT PREFECTURA ARAD: „Sesiune de instruire a primarilor și secretarilor, la Moneasa”

  de Special Arad | 23 martie 2015, 3:57 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În perioada 24-27.03.2015 are loc la Moneasa o sesiune de instruiri cu participarea primarilor şi secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Arad, pe mai multe teme de interes pentru angajaţii administraţiilor locale.

  „În cadrul acestei sesiuni de instruiri primarii și secretarii unităților administrativ teritoriale din județul nostru vor fi informați cu privire la cele mai noi reglementări din domeniile activității lor curente. Vor avea prezentări atât angajați ai Instituției Prefectului – Județul Arad, cât și reprezentanți ai altor instituții precum: Garda de Mediu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș”, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Agricolă sau Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Este foarte important să discutăm într-un cadru organizat toate aspectele ce se ivesc în cazul aplicării unor reglementări noi astfel încât personalul din primării să le aplice în mod legal și corespunzător. Atât Instituția Prefectului cât și instituțiile deconcentrate trebuie să își arate suportul pentru administrațiile locale, ajutându-i pe reprezentanții lor să acționeze legal și în interesul cetățeanului”, a declarat Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.