duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat IPJ Arad: Microbuz care transporta ilegal persoane de la un miting electoral, depistat în trafic de polițiști

  de - | 25 noiembrie 2016, 12:33 PM | Urmăriți

  0

  La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii din Arad au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că din parcarea sălii polivalente din municipiu, mai multe persoane care au participat la mitingul organizat de o formațiune politică, urmează a fi transportate cu trei microbuze școlare, în localitățile de domiciliu.

  Întrucât în urma verificărilor efectuate la fața locului, nu s-a constatat existența vreunui incident electoral, s-a procedat la extinderea cercetărilor pe raza întregului județ.

  Astfel, în mai puțin de două ore de la sesizarea evenimentului, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DJ709, pe raza localității Șiria, un bărbat de 71 de ani, în timp ce transporta cu un microbuz, destinat exclusiv transportului de elevi, 11 adulți și un minor.

  Conform legii 334/2006, a fost sesizată Autoritatea Electorală Permanentă, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.