vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Ionel Bulbuc, consilier local municipal PNL Arad

  de - | 14 aprilie 2018, 2:58 PM | Undeva

  0

  „Deputatul PSD, Dorel Căprar a ieșit din nou în mass media să se plângă de faptul că primarul Aradului blochează proiectele guvernului. Acesta se lamentează de faptul că CNI, Compania Națională de Investiții, subordonată direct Ministerului Dezvoltării Regionale, condus de ministrul propus de către PSD nu își pot desfășura activitatea privind finalizarea Stadionului UTA pentru că un primar de municipiu  le blochează toate pârghiile.

  Oare ce părere are Dragnea de subordonatul său, deputatul Dorel Căprar care îl consider pe Falcă, rivalul său politic, mai puternic, mai de temut decât întreaga conducere PSD și chiar decât între Guvernul?!

  Oare ce părere are domnul ministrul al Dezvoltării Regionale de faptul că deputatul Căprar îl consider slab și incapabil să determine o companie subordonată instituției sale de a definitiva un proiect și așa îndelung întârziat?

  În opinia deputatului Căprar, se pare că, toți guvernanții PSD se poticnesc de Falcă, un primar liberal de municipiu. Dacă mergem pe acest considerent înseamnă că oricine din administrațiile locale poate răsturna și debusola un întreg guvern…atâta timp cât acel guvern este sub egida PSD.

  Urmează să aflăm  de la domnul Căprar că Primăria din comuna Ignești blochează proiectele pentru autostrăzi sau construcția spitalelor regionale.

  Cât de Căprar poți fii să spui asemenea aberații! Domnule deputat puneți mâna pe treabă că aveți majoritate în Parlament, guvernul vostru, sunteți la conducere întregii țări și nu sunteți în stare să realizați nimic”, declară Ionel Bulbuc, consilier local municipal PNL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.