vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Comuna Pilu s-a calificat la finanțare AFIR pentru modernizarea și înființarea unor drumuri agricole

  de Special Arad | 24 februarie 2024, 11:15 AM | Pilu | Știri Arad

  1

  (foto: Primaria Pilu / Facebook )

  Primarul comunei Pilu, Drăgan Dan Lucian, anunță pe Facebook că proiectul modernizării și înființării unor drumuri agricole a trecut de un nou pas, în urma depunerii dosarului la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), pentru finanțare în valoare de 1 milion de euro.

  „Dragi fermieri, în urmă cu ceva timp v-am anunțat depunerea unui proiect în valoare de 1 mil. euro, ce vizează modernizarea și înființarea de noi drumuri agricole în comuna noastră.

  Azi vă anunțăm că am trecut cu bine vizita în teren a reprezentanților AFIR și ne-am calificat la finanțare. Un avantaj major și îmbucurător pentru toți deținătorii de terenuri agricole și ferme de animale”, anunță primarul comunei pe pagina de Facebook Primăria Pilu.

  Citește și: O firmă din Timiș construiește la Semlac cea mai mare fermă de reproducere a porcilor din Europa

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. No unde este mega parcul fotovoltaic de la Pilu Grăniceri? S-a lămurit toată lumea ca a fost o țeapă? De 3 ani deja vorbesc de el și un panou nu au pus pe cele 1 mie de hectare.
   România e magnet pt firme oportuniste care aranjează șmenul și după caută investitori sau fonduri europene, ca cine are bani nu se amestecă în mocirla românească.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.