sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comportament indecent și discuții cu tentă sexuală! Ce le făcea un profesor elevelor la ora de sport

  de - | 25 noiembrie 2016, 8:36 AM | Naţional

  0

  Inspectoratul Şcolar Judeţean au început o anchetă la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din Bârlad, după ce profesorul de sport a fost acuzat de mama unei eleve de 13 ani că poartă discuţii cu tentă sexuală cu elevii, dar şi că are un comportament indecent.
  Mama elevei susţine că profesorul în vârstă de 30 de ani are discuţii necuviincioase, cu tentă sexuală, atât cu fiica sa, dar şi cu alte eleve de clasa a VIII-a.“Eu nu înţeleg cum de un profesor îşi permite să poarte asemenea conversaţii cu fiica mea? Şi, din câte am aflat, nu numai cu fata mea se poartă aşa, trimiţând-o să mă invite la şcoală, să vin cu ea la ora de sport. Mai sunt şi alte mămici scandalizate de comportamentul prea libertin al acestui profesor”, a declarat Roxana Maloş, mama elevei de 13 ani, care a reclamat comportamentul profesorului la conducerea şcolii, la Inspectoratul Şcolar, dar şi la Poliţie.

  În timpul anchetei, elevele şcolii au povestit că profesorul de sport le pune să facă flotări cu el în spate, motivând că le va ajuta să slăbească.
  Conducerea Şcolii Gimnaziale “Iorgu Radu” din Bârlad a declarat că profesorul va fi pus în discuţie în cadrul comisiei de disciplină.

  „Nu ne face plăcere să fim în atenţia opiniei publice cu astfel de cazuri. Acest profesor mai are nişte reclamaţii, mi-a spus diriginta clasei respective şi vom lua măsurile ce se impun. Am demarat o anchetă internă şi vom convoca şi comisia de disciplină. El a spus că sunt doar nişte glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie să fie ireproşabil, să fie demn de urmat, nu să glumeşti în asemenea hal cu elevii”, a declarat prof. Ioan Onuţ, directorul şcolii, potrivit Mediafax.

  Profesorul Iulian Mazilu are 30 de ani şi deţine doar jumătate de normă la catedra de educaţie fizică şi sport, la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din Bârlad. Profesorul nu a putut fi contactat.

  sursa: Libertatea

  foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.