Competiția de ciclism montan ROCAA MTB Lipova se pregătește pentru cea de-a V-a ediție

  de Andrei Fuliaș | 25 martie 2019, 7:36 PM | Lipova | Sport | Știri Arad

  0

  Organizatorii competiției de ciclism montan ROCAA MTB Lipova se pregătesc pentru organizarea celei de-a V-a ediții. Aceasta va avea loc în orașul arădean Lipova, pe 13 aprilie 2019.

  Potrivit acestora, în edițiile anterioare au luat parte la competiție un număr constant de 270 concurenți, aceștia fiind atât din județul Arad, cât și din Timiș, Caransebeș, Bihor, Mehedinți, Hunedoar sau chiar din Ungaria, Franța și Serbia.

  Traseul este unul pitoresc, ducându-i pe competitori prin câteva locuri superbe, pe dealurile Lipovei și Șiștarovățului, chiar în toiul primăverii, când natura renaște pentru a le oferi acestora o amintire de neuitat.

  Plecarea se va face, la fel ca și în 2018, din parcearea stațiunii Băile Lipova, iar traseul este unul clasic de mountain bike, de dificultate medie, cu 6 urcări accesibile oricărui participant și 4 coborâri principale, acesta suferind mici modificări față de anii precedenți.

  Totodată, traseul va fi marcat cu panglici specifice și indicatoare, iar în zonele periculoase vor exista semnaizări specifice pentru a preîntâmpina eventuale accidentări.

  În preambulul competiție, începând cu ora 10:00, va avea loc ședința tehnică aferentă cursei, iar startul va fi dat la ora 10:30.

  Concursul va avea parte de o cronometrare electronică, iar organizatorii promit multe premii și multă distracție.

  „Participanții trebuie să aibă cunoștințe minime de MTB, iar cei sub 18 ani, pentru a participa la competiție, vor trebui să aibă o fișă de responsabilitate completată de părinți sau de tutore. De asemenea, ceilalți participanți vor completa o declarație pe propria răspundere, deoarece oricât de precauți am fi noi, există cazuri în care se pot întâmpla și accidentări”, transmit organizatorii ROCAA MTB Lipova.

  Toate informațiile necesare, respectiv formulare de înscriere, declarații pe propria răspundere sau detalii despre taxa de înscriere, pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului ROCAA MTB Lipova sau pe Google plus, accesând linkul: https://plus.google.com/u/0/103167903377037821317.

  Înscrierile se pot face online, accesând următorul link: http://www.123formbuilder.com/form-4554178/rocaa-mtb-lipova-editia-a-v-a-2019 , sau în ziua competiției, la fața locului, între orele 08:30 și 10:00.

  ATENȚIE! Cei înscriși online vor primi pachetul de Start, pachet ce va cuprinde, pe lângă clasicele produse, un tricou personalizat cu competiția ROCAA MTB Lipova.

  TRASEU: https://www.bikemap.net/en/r/4300072/

  TRASEU REZERVĂ: https://www.strava.com/activities/1904175506

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.