Trei micuțe arădence au impresionat la concursul internațional de Miss din Turcia / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 25 octombrie 2022, 8:05 AM | Monden | Știri Arad

  0

  „Ne-am întors acasă cu premii mari de la concursul Little Miss Globe 2022 desfășurat în Turcia, la Kudasi. Pentru noi a fost prima ediție, atât națională, care s-a desfășurat la Arad, cât și internațională, și consider că au fost un succes. Concursul internațional a fost la cea de-a 33-a ediție”, ne-a informat Lavinia Ichim, creatoarea Lawinne Models Arad.

  Performanțele arădencelor:
  𝐈𝐧𝐠𝐫𝐢𝐝 Panaitescu- locul 1 la grupa de vârstă 4-7 ani 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐌𝐢𝐬𝐬 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝟐𝟎𝟐𝟐 și premiul special Little Miss Globe 2022

  𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐢𝐚 Halas – locul 2 la grupa de vârstă 8-10 ani 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐌𝐢𝐬𝐬 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝟐𝟎𝟐𝟐 și premiul special Photomodel of the Universe 2022

  𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 Chelmăgan – locul 1 la grupa de vârstă 11-13 ani 𝐏𝐫𝐢𝐧𝐜𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟐 și premiul special Photomodel of the World 2022

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.