joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania din Azerbaijan SOCAR deschide la Arad prima benzinărie

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 10:31 AM | Știri Arad

  0

  SOCAR România va inaugura deschiderea primei benzinării din Arad, în data de  17 septembrie, la ora 10.30, chiar în noua benzinărie de la intersecţia DN7 cu DN79. Noua staţie de alimentare este amenajată conform standardelor reţelei SOCAR, iar pe lângă pompele de alimentare există numeroase facilităţi, specifice benzinăriilor SOCAR, pentru ca drumul şi momentele de relaxare ale şoferilor să fie cât mai plăcute.

  SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitateasa de producţie de petrol şi gaze naturale. Compania petrolieră de stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 30 de staţii de alimentare fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent compania a creat  peste 400 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.