Compania de Apă prezintă scuze tuturor locuitorilor Aradului datorită inundațiilor de miercuri

  de Special Arad | 24 iulie 2014, 8:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urma celor întâmplate miercuri, atunci când zeci de străzi au fost inundate, Compania de Apă își cere scuze de la arădeni.

  În același timp, reprezentanţii Companiei subliniază că debitele de apă înregistrate miercuri au fost, „într-o oră, cât în medie într-o zi întreagă”.

  „În decursul celor 2 ore de precipitaţii a fost înregistrat un volum de apă de 37,5 litri/mp, producându-se, astfel, blocaje ale sistemului de canalizare care, în cele două ore de ploaie, nu a făcut faţă cantităţii de apă. Pentru a contura mai bine dimensiunea situaţiei, vom face o comparaţie între debitul de intrare în Staţia de Epurare Arad, înregistrat în decurs de 24 de ore, care, în medie, totalizează un volum de 22.000 mc/zi şi debitul de vârf înregistrat la ora 12:30, 23 iulie 2014, care a însumat un volum de 22.000 mc într-o singură oră”, precizează reprezentanţii CAA.

  Mai mult, în privința pasajului din Micălaca, Compania de Apă subliniază că „a intervenit cu motopompe şi autospeciale în vederea evacuării apei din zonele afectate, astfel că în jurul orei 16:00, 23 iulie 2014, toate aceste porţiuni au fost degajate. La ora 17:30, zona Pasajului a fost curăţată şi redată traficului”, subliniază conducerea instituţiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.