Compania de Apă execută lucrări pe Calea Radnei și Calea Aurel Vlaicu! Participanții la trafic vor avea de suferit

  de - | 14 mai 2021, 3:49 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat  În prezent, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, Compania de Apă Arad S.A. execută lucrări pe Calea Radnei şi Calea Aurel Vlaicu. Lucrările vizează completarea reţelei de apă şi construcţia de cămine de vane în intersecţii.

  În urma şedinţei din data de 15.04.2021, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa aceste lucrări în intersecţia Căii Radnei cu străzile Bârzava şi Severin, în perioada 26.04.2021- 24.05.2021. În această perioadă se intervine la căminul din intersecţia C. Radnei cu strada Severin, care este închisă.

  Următoarea etapă prevede redeschiderea circulaţiei pe strada Severin şi devierea parţială a circulaţiei în intersecţia C. Radnei cu strada Bârzava, în zona căminului de vane, până în data de 24.05.2021. Programul de lucru se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00, şi sâmbăta, în intervalul orar 08:00-14:00, cu restricţionarea accesului pe o bandă a sensului de mers şi devierea traficului rutier semnalizată corespunzător, pe tronsoane succesive până la finalizarea tronsonului, redând traficului zonele deja reabilitate.

  Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.