marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă continuă lucrările din centru. Traficul este afectat pe I.C. Brăteanu, colț cu Vasile Milea

  de Special Arad | 8 iunie 2022, 1:44 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania de Apă Arad anunță că lucrarea derulată în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad se desfăşoară la ora actuală pe strada I.C Brătianu, în proximitatea intersecţiei cu strada Vasile Milea, şi constă în execuţia unei săpături deschise în vederea montării conductei şi a căminului din intersecţie. Pentru această lucrare este necesară o zonă de lucru de 20×4 m care va ocupa sensul de mers către intersecţia cu strada Vasile Milea, traficul urmând să fie deviat, în dreptul lucrării, pe sensul opus.

  În această perioadă în municipiu se mai lucrează pe Calea Radnei, în intersecţia cu str. Mioriţa şi pe Calea Aurel Vlaicu, în proximitatea traversării de cale ferată, iar în perioada următoare vor fi redeschise încă trei fronturi de lucru: pe strada Sabin Drăgoi, pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului şi pe strada Nicolae Titulescu (în dreptul Viaductului).
  Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

  CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

  Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: https://proiecte.caarad.ro/.

  „Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite compania.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.