Glad Varga: „Peste 6.600 de antreprenori s-au înscris pentru Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora”

  de - | 25 August 2022, 2:49 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, susţine că până în prezent peste 6.600 de antreprenori s-au înscris în programele Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora.
  „A mai rămas doar o săptămână în care antreprenorii care doresc să obţină finanţare se pot înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022. Termenul limită este 1 septembrie 2022, ora 20.00.
  Bugetul alocat pentru ediţia din 2022 este 520,031 milioane lei, din care 500 milioane lei pentru Pilonul I – Start-up Nation România şi 20,031 milioane lei pentru Pilonul II – Start-up Nation Diaspora. Finanţarea pentru crearea unui loc de muncă este de maxim 100.000 lei, iar pentru crearea a două locuri de muncă este de maxim 200.000 lei, iar co-finanţarea este cuprinsă între 5 – 15% din valoarea eligibilă a proiectului”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.
  Beneficiarii sunt microîntreprinderile şi IMM-urile înfiinţate după 1.01.2020.
  „Se vor puncta activitățile cu plus-valoare în România, investițiile în tehnologii noi, inovative, energia verde, digitalizarea, pregătirea antreprenorială.
  Înscrierile se fac exclusiv online pe granturi.imm.gov.ro. Până la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Start-Up Nation România și 212 pentru Start-Up Nation Diaspora”, a ţinut să precizeze parlamentarul arădean.
  Detalii suplimentare sunt disponibile online: https://bit.ly/3PJGlRF sau telefonic la 0219059.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.