vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă anunță întreruperea apei în Vlaicu

  de Special Arad | 7 iunie 2016, 12:34 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunţă că, în urma unei avarii la o conductă de înaltă presiune, astăzi, marţi  7 iunie 2016, este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu la blocurile Z 26, Z 27, Z 28, între str.  Fulgerului si str. Călăraşi.

  Zona unde s-a produs avaria a fost izolată, iar echipele de intervenţie ale Companiei de Apă. sunt la faţa locului şi intervin pentru a remedia defecţiunea. Se estimează că în jurul orei 18.00 va fi reluată furnizarea apei potabile în zona afectată.

  Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. S.C. Compania de Apă Arad S.A cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.