joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Compania de Apă a înlocuit o porțiune din vechea conductă care trece pe sub calea ferată Curtici – Simeria. „Intervenția a fost deosebit de dificilă”

  de Special Arad | 31 august 2022, 7:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania de Apă Arad a intervenit miercuri, 31 august, pentru remedierea unei avarii pe aducțiunea Vladimirescu-Mândruloc- Cicir, la conducta de otel DN 600 în tub de protecție  DN 800, pe sub calea ferată de mare viteză Curtici-Simeria, în localitatea Vladimirescu.

  Vechea conductă, spartă, a fost înlocuită pe o portiune de 75 m cu țeavă PEHD DN 600 și armăturile aferente. Intervenția a fost deosebit de dificilă deoarece s-a desfăsurat pe sub traversare cale ferată și a presupus înlocuirea conductei pe o lungime considerabilă și efectuarea legăturilor în cele două cămine ale subtraversarii. Traficul feroviar nu a fost afectat însă pentru efectuarea lucrărilor a fost imperios necesară întreruperea furnizării apei potabile în localitățile Vladimirescu, Mândruloc și Cicir pentru cel puțin 24 de ore. Echipele Companiei intervin fără oprire pentru a reuși să remedieze defecțiunea cât mai rapid posibil și pentru a relua furnizarea apei potabile în cele trei localități. Compania de Apă Arad mulțumeste utilizatorilor afectați pentru întelegere. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.