vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comisiile de evaluare ale DGASPC intră în vacanță

  de Special Arad | 29 iunie 2021, 10:45 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că atât Comisia pentru Protecţia Copilului Arad, cât și Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap își sistează, temporar, activitatea în perioada 26 iulie – 13 august 2021.

  „Din dorința de a preîntâmpina orice neplăcere sau disconfort cauzate persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/ evaluare în grad de handicap și astfel să se respecte și termenele legale prevăzute pentru soluţionarea acestora, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, funcționează după programul cu publicul obișnuit, documentele putând fi transmise către DGASPC Arad și prin intermediul serviciilor sociale din primăriile din județ sau prin poștă, cu confirmare de primire” precizează Erika Stark, directorul general al DGASPC Arad.

  Prima ședință, după revenirea comisiilor, a fost deja stabilită pentru Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, pe data de 17 august 2021.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.