sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Comisarul șef Florin Turnagiu mai rămâne încă trei luni la IPJ Arad

  de Ioana Costaș | 3 aprilie 2023, 1:55 PM | Știri Arad

  0

  Comisarul șef Florin Turnagiu va mai rămâne, potrivit informațiilor pe care le deținem, încă trei luni pe funcția de adjunct al IPJ Arad.

  Venit la IPJ Arad la 1 iulie 2022 de pe funcția de șef Serviciu Rutier din cadrul IPJ Timiș, Turnagiu este la cea de-a patra împuternicire pe funcția de ajunct al inspectorului șef. Teoretic, împuternicirile se pot face pentru o perioadă de maximum un an, iar la finalul acestor trei luni, comisarul șef nu ar mai putea sta pe funcția de ajunct al IPJ Arad, având în vedere că deja au trecut 9 luni de când a preluat acest post.

  Însă și cealaltă funcție de adjunct IPJ Arad este liberă, astfel că ofițerul ar putea fi împuternicit pe celălalt post, având în vedere că cele două funcții de adjunct au linii diferite de muncă. Bineînșeles mai există varianta organizării concursurilor pentru ocuparea celor două funcții, însă Poliția Română nu prea dă semne în această direcție.

  Comisarul șef Florin Turnagiu a venit la IPJ Arad împreună cu cel care acum este inspectorul șef al Poliției arădene, comisarul șef Dan Stoicănescu. Ambii ofițeri au fost împuterniciți pe funcții la 1 iulie 2022: comisarul șef Dan Stoicănescu a venit – de la IPJ Timiș –  pe funcția de inspector șef, iar comisarul șef Florin Turnagiu pe cea de adjunct.

  La sfârșitul anului trecut, Stoicănescu a participat la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Arad, pe care l-a trecut cu nota 8.03.

   

  Citește și: Adjunctul IPJ Arad, Florin Turnagiu, implicat într-un accident care a avut loc pe Calea Timișorii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.