Comisarul șef Dan Stoicănescu a câștigat concursul pentru conducerea IPJ Arad

  de Special Arad | 14 December 2022, 8:31 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: pressalert.ro)

  Comisarul șef Dan Stoicănescu – cel care până acum a condus din interimat Inspectoratul Județean de Poliție Arad – a dat concurs și de acum va ocupa postul în mod permanent.

  Pentru postul de conducere a IPJ Arad au fost înscriși doi candidați, din informațiile noastre cel de-al doilea fiind comisarul Călin Grui, șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Arad. Comisarul șef Dan Stoicănescu a obținut nota 8,03 la interviu, iar al doilea candidat nu s-a prezentat.

  Stoicănescu a fost delegat în iulie 2022 să conducă IPJ Arad ca interimar, asta după ce a intrat la pensie comisarul șef Ioan Tamaș. Dan Stoicănescu era adjunctul de la investigații criminale din cadrul IPJ Timiș. Potrivit Pressalert, în trecut a fost împuternicit și la conducea IPJ Timiș, în perioada în care chestorul de poliție Alin Petecel a fost mutat la IPJ Dolj, iar apoi la conducerea IPJ Arad, ulterior Petecel revenind pe funcția de inspector șef la Timiș. Împuternicirea comisarului-șef Dan Stoicanescu la conducearea IPJ Arad, unde a venit în vară alături de comisarul-șef Florin Turnagiu, tot de la IPJ Timiș, ca adjunct, fusese prelungită în noiembrie cu încă trei luni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.