Comisarul-șef Aurelian Miu, șeful Serviciului Control de la Frontieră, în genunchi în fața șefilor… implorând milă! Imagini demne de filmele mafiote

  de - | 24 May 2017, 10:45 AM | Naţional

  1

  Imagini revoltătoare cu șefi din Ministerul de Interne. Stau la masă ca niște „nași” bând sictiriți din pahare la o masa, in timp ce un altul (mai mic în grad și funcție) omul ingenuncheaza in fata lor, isi impreuneaza mainile a rugaciune si, cu lacrimi in ochi, probabil ca implora mila. Scena este parcă copiata la indigo dupa ritualul sicilian prin care capii „Cosei Nostra” ii umilesc pe cei pe care ii acuza ca „le-a gresit”! Numai ca fotografiile au intrat pe mâna presei și așa aflăm cu toții despre oamenii care ar trebui să asigure protecția și securitatea cetățeanului, scrie stiripesurse.ro.

  Imaginile te socheaza chiar daca nu cunosti cine sunt cei din fotografii.

  „Dar ce-ai putea simti daca la masa s-a afla chestorul Gelu Oltean, pe vremea cand era chiar seful serviciului secret al Ministerului de Interne? Si daca in camera era si chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI si actualul inspector sef al Politiei de Frontiera? Si chestorul Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei si cel care era atasatul MAI la Paris in perioada cand la Ambasada Romaniei in Franta s-a votat pro-Basescu intr-un ritm pe care nu l-ar reusi nici robotii? Si alti ofiteri superiori, chiar sefi de structuri din IGPFR, dintre care unii, ce-i drept, intorc capul, jenati si ei de scena terifianta ce se petrecea la ultimul etaj al chiar sediului central al Politiei de Frontiera! Acolo unde credeau ca nu pot fi „luati” pe tehnica decat din spatiu… Iar daca ancheta interna pe care cu siguranta o va declansa conducerea actuala a MAI va confirma ca omul din genunchi nu este nici vreu infractor marunt care cere mila „gaborilor”, nici vreun ospatar care a turnat vin pe meseni, ci chiar comisarul sef Aurelian Miu, insusi seful Serviciului Control din IGPFR! Adica omul care ar trebui sa-i controleze pe cei in fata carora ingenuncheaza, probabil cerandu-si iertare pentru ca o fi verificat pe vreun protejat”…, notează jurnalistul Cătălin Tache care publică lovitura jurnalistică în National.

  De reținut că sediul IGPFR este lipit de cel al DGIPI (fostul Doi și un Sfert) iar personajul central al fotografiilor este chiar chestorul Gelu Oltean, chiar din zilele când conducea temutul serviciu.

  Ce oare știa Gelu Oltean despre păcătosul care i-a căzut în genunchi și mai ales ce teamă sau ce știau cei care erau de față și nu au intervenit să oprească umilirea ditamai șefului Serviciul Control al Poliției de Frontieră? Se spune că protejatul lui Virgil Ardelean (Vulpea) a instaurat în Ministerul de Interne o adevărată teroare.

  Acesta ar fi ordonat chiar filarea paralela a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie si a politistilor judiciari, pentru a vedea pe urmele cui se afla acestia pentru a anunta din timp daca exista vreo problema, mai notează jurnalistul Cătălin Tache.

  Răspunsul M.A.I.:

  „În urma informațiilor apărute în spațiul public facem următoarea precizare:

  Persoana care apare în imaginile publicate de ziarul Național este comisarul-șef Aurelian Miu, șeful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

  Conducerea MAI apreciază că imaginile și informațiile apărute în spațiul public sunt de natură să afecteze exercitarea respectivei funcții, pentru care este nevoie de autoritate profesională și probitate morală.

  În consecință, ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a dispus verificări pentru lămurirea acestei situații iar la finalul acestora vor fi prezentate și măsurile administrative”.

  Sursa: national.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.