Comercianții și producătorii locali au ieșit la proteste împotriva desființării Pieței Catedralei

  de Luci Precup | 10 februarie 2017, 10:38 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Peste o sută de persoane, comercianți și producători locali, s-au strâns în Piața Catedralei unde protestează împotriva amplasării Monumentului Marii Uniri în Piața Catedralei. În comunicatul remis de Primăria Arad, Piața Catedralei ar fi una din cele două locații care vor intra în discuție într-o ședință CLM.

  Municipalitatea a anunțat faptul că locația pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri va fi aleasă prin vot de către consilierii municipali locali, cele două locuri puse în discuție fiind spațiul fostei fabrici Tricoul Roșu și spațiul Pieței Catedralei. Cu toate acestea, nu a fost anunțată o dată exactă când soarta monumetului va fi supusă la vot.

  Citește și Viceprimarul Bibarț, despre situația Pieței Catedralei, supermarketuri și Monumentul Marii Uniri.

  În prezent s-au strâns peste o mie de semnături împotriva amplasării în locul Pieței Catedralei, iar protestatarii intenționează să meargă și la Primărie.

  În ceea ce privește informația lansată de către alte publicații, cum că în locul Pieței Catedralei va fi un nou Lidl, precizăm că municipalitatea a infirmat aceste zvonuri.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.