Coliziune între două camioane încărcate cu piatră pe DN7, între Conop și Bârzava | Foto

  de Special Arad | 31 octombrie 2018, 10:30 AM | Bârzava | Conop | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un alt accident rutier a avut loc în urmă cu aproximativ o oră pe DN7, la ieșirea din localitatea Conop spre Bârzava. Sunt două camioane implicate, ambele încărcate cu piatră. Unul dintre șoferi a fost încarcerat în cabină. Intervine de la Garda de intervenție Bârzava o autospecială pentru descarcerare cu trei subofițeri și un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Birchiș, cu trei subofițeri, anunță ISU Arad.

  DN 7 este blocat pe sensul de mers Arad-Deva.

  Victima (un bărbat de 57 ani) a fost extras de către echipajul de descarcerare, în momentul de față i se acordă îngrijiri medicale (are o plagă la picior) și urmează să fie predat echipajului SMURD.

  Foto: ISU Arad, captură video Radar ARAD (Claudio Melich) / Facebook

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.