luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Colegul nostru, jurnalistul Răzvan Crețu, a pierdut lupta cu boala. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  de Raluca Medeleanu | 2 iunie 2021, 6:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Jurnalistul arădean Răzvan Crețu a pierdut astăzi lupta cu boala cruntă, la numai 44 de ani.

  Acesta a suferit de cancer și lasă în urma sa o soție și un fiu iubitori. În 10 iunie, ar fi sărbătorit 10 ani de căsătorie…

  Răzvan Crețu a debutat în mass media la Radio Timișoara, în 1999. În paralel, între 1999 și 2000, a fost redactor la revista Vulturul Cruciat, după care redactor la Observator Arădean și, apoi, la Monitorul de Vest. Acesta a mai lucrat și la Ziarul Nostru, Ziarul de Vineri, Glasul Aradului, ARQ, iar până nu demult la Ziar de Arad unde este jurnalistă și soția sa, Claudia Untaru – Crețu.

  Redacția Special Arad își exprimă profunda tristețe pentru pierderea unui coleg de breaslă. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

  Pentru cine dorește să-și ia un ultim rămas bun, priveghiul va avea loc joi de la ora 19:00 și vineri la aceeași oră, la capela Kuki de pe strada Cocorilor, înmormântarea va avea loc sâmbătă, însă momentan nu a fost anunțată ora. Vom reveni.

  UPDATE: Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Capela Kuki de pe strada Cocorilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.