Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară, în doliu. A murit profesoara Mira Gui Apostolescu

  de Raluca Medeleanu | 6 November 2021, 5:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Colectivul Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară din Arad este în doliu, întrucât un îndrăgit cadru didactic a murit astăzi, după o suferință de câteva săptămâni, în urma îmbolnăvirii cu coronavirus.

  Mira Gui Apostolescu a fost inginer agronom, încadrată pe catedra de tehnologii. A absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului (U.S.A.M.V.B) Timișoara și a finalizat și studiile doctorale pe biologie.

  „Dumnezeu să o odihnească în pace, a fost un cadru didactic minunat, de o blândețe rar întâlnită, a lăsat un gol imens în sufletele părinților, colegilor, elevilor și familiei” – este unul dintre numeroasele mesaje de condoleanțe de pe Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.