duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Colaborare internațională pentru o mai bună gestionare a bolilor rare, la seminarul online „Share Experience”

  de Special Arad | 17 septembrie 2022, 10:13 AM | Sănătate

  0

  În bolile rare și cancerele rare, colaborarea internațională contribuie la accelerarea progresului, la diagnosticarea mai rapidă și la crearea de registre și baze de date comune și stimularea abordărilor terapeutice inovatoare.

  Colaborarea internațională în cercetarea bolilor rare este cheia pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu o boală rară.

  Pe aceast motiv, se organizează un seminar online „Share Experience”, moderat de Dorica Dan, pe tema „Colaborarea internațională”. Proiectul este organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România și Asociația Română de Cancere Rare și sprijinit de Sanofi, Bristol Myers Squibb, Novartis și Janssen.

  Speakeri invitați la seminarul online sunt: Arabela Acalinei, președinta European Alliance of Neuromuscular Disorders Associations și Simone Boselli, Public Affairs Director EURORDIS.

  Cei interesați pot participa la acest seminar online, pe Zoom, marți, 20 septembrie, ora 15.00, accesând următorul link:

   us02web.zoom.us.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.