Cofondatorul Microsoft Paul Allen a murit la vârsta de 65 de ani

  de - | 16 octombrie 2018, 12:46 PM | Internaţional

  0

  Paul Allen și Bill Gates, cofondatorii Microsoft (foto: thurrott.com)

  Paul Allen, omul care a pus bazele Microsoft împreună cu prietenul său din copilărie Bill Gates, a murit la vârsta de 65 de ani, din cauza unor complicaţii la forma de cancer de care suferea, scrie Adevărul, citând The Guardian.

  Compania sa, Vulcan, a spus într-o declaraţie că acesta a murit luni. La începutul lunii, Allen a spus că forma de cancer de care suferea a reapărut.

  Allen şi prietenul său din şcoală, Bill Gates, au fondat Microsoft în 1975. El a avut funcţia de vicepreşedinte executiv al departamentului de cercetare şi dezvoltare de noi produse până în anul 1983, când s-a retras din cauza unor probleme de sănătate. A rămas însă acţionar majoritar şi membru al consiliului administrativ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.