News AlertCod roșu pentru timpul de așteptare la Frontiera Nădlac I! Nu se vede capătul cozii

  de Special Arad | 31 august 2019, 1:46 PM | Știri Arad

  0

  În cazul în care aveți drum cu mașina în Ungaria sau în alte țări din Europa, evitați Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I! E din nou o coadă infernală: timpul de așteptare este de 70 minute, cu toate că sunt deschise 8 artere la ieșire, conform aplicației live Trafic Online, ceea ce e, cu siguranță, extrem de enervant, având în vedere că sunt 32 de grade Celsius afară (și asta doar la umbră). Conform unui participant în „trafic” (e mai degrabă staționare decât trafic) la Frontiera Nădlac I, nici nu se vede capătul cozii, astfel că este greu să estimăm lungimea în kilometri.

  Cel mai probabil, coada s-a format deoarece, mai devreme, timpul de așteptare a fost la fel de mare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (pe autostradă), intizându-se aproximativ până la ieșirea spre orașul Nădlac. Între timp, cel puțin conform Trafic Online, timpul de așteptare este de „doar” 30 de minute în momentul de față.

   

  Vă recomandăm Punctul de Trecere a Frontierei de la Turnu sau de la Vărșand, unde – din nou, conform aplicației Trafic Online – timpul de așteptare pentru autoturisme se desfășoară în condiții normale (max. 10 minute).

  UPDATE (ora 20:00) – Traficul rutier s-a mai fluidizat puțin, timpul de așteptare, în momentul de față, fiind de 30 de minute la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I și 40 de minute la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, cu atenționare galbenă – potrivit aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.